IEICE Technical Committee Submission System
Advance Program
Online Proceedings
[Sign in]
... (for ESS/CS/ES/ISS)
Tech. Rep. Archives
... (for ES/CS)
 Go Top  Go Back   Prev IT Conf / Next IT Conf [HTML] / [HTML(simple)] / [TEXT]  [Japanese] / [English] 

LDPC workshop events are shown in http://www.ldpcworkshop.org/ .



Technical Committee on Information Theory (IT) [schedule] [select]
Chair Toyoo Takata (Iwate Pref. Univ.)
Vice Chair Tomohiko Uematsu (Tokyo Inst. of Tech.)
Secretary Hideki Yoshikawa (Tohoku Gakuin Univ.), Masazumi Kurihara (Univ. of Electro-Comm.)
Assistant Mitsuharu Arimura (Shonan Inst. of Tech.)

Conference Date Thu, Sep 11, 2008 13:40 - 18:20
Fri, Sep 12, 2008 08:40 - 16:00
Topics  
Conference Place Culture Resort Festone 
Address Ginowan-shi, Okinawa, 901-2224 Japan
Transportation Guide http://www.ldpcworkshop.org/
Contact
Person
NAIST Yuichi Kaji
098-898-1212(上記会場)
Copyright
and
reproduction
以下の論文すべての著作権はIEICEに帰属します.(許諾番号:10GA0019/12GB0052/13GB0056/17GB0034/18GB0034)

  13:30-13:40 Opening Address ( 10 min. )
Thu, Sep 11 PM  General Session
13:40 - 15:20
(1) 13:40-14:05 Transmission performance of layered frequency domain interference cancellation for single carrier MIMO multiplexing transmission IT2008-20 Akinori Nakajima, Hiroshi Kubo (Mitsubishi Electric Corp.)
(2) 14:05-14:30 Fixed-Rate Lossless Universal Source Coding for General Sources IT2008-21 Shigeaki Kuzuoka (Wakayama Univ.)
(3) 14:30-14:55 An Improvement for Lossless Data Compression Based on Grammatical Inference IT2008-22 Bayu Yudistira, Koji Iwanuma, Hidetomo Nabeshima (Univ of Yamanashi)
(4) 14:55-15:20 Representation of Combinations of Context-Free Shifts and Shift of Finite Type IT2008-23 Hiroshi Kamabe (Gifu Univ.)
  15:20-15:30 Break ( 10 min. )
Thu, Sep 11 PM  Invited Talk (1)
15:30 - 16:30
(5) 15:30-16:30 [Invited Talk]
Applications of Sparse Matrices to Coding Problems IT2008-24
Jun Muramatsu, Shigeki Miyake (NTT)
  16:30-16:40 Break ( 10 min. )
Thu, Sep 11 PM  LDPC Codes Session ( Decoding Scheme)
16:40 - 18:20
(6) 16:40-17:05 Bounds of MAP Decoding Performance for Non-binary LDPC Codes IT2008-25 Eri Mutaguchi, Kenta Kasai (Tokyo Tech), Tomoharu Shibuya (Sophia Univ.), Kohichi Sakaniwa (Tokyo Tech)
(7) 17:05-17:30 A Note on Analytical Solution of Covariance Evolution for Regular LDPC Codes IT2008-26 Takayuki Nozaki, Kenta Kasai (Tokyo Inst. of Tech), Tomoharu Shibuya (Sophia Univ.), Kohichi Sakaniwa (Tokyo Inst. of Tech)
(8) 17:30-17:55 Consideration to Fast Simulation for Error Rate of Each Bit Position on LDPC Codes IT2008-27 Yuto Matsunaga (Chuo Univ.), Manabu Hagiwara, Hideki Imai (Chuo Univ./AIST)
(9) 17:55-18:20 Complexity-reducing Algorithm for Serial Min-sum Decoding IT2008-28 Hironori Uchikawa, Kohsuke Harada, Yasuhiko Tanabe (Toshiba)
  18:20-20:10 Banquet ( 110 min. )
  20:10-20:55 Workshop Event ( 45 min. )
Fri, Sep 12 AM  LDPC Codes Session ( Code Construction)
08:40 - 10:50
(10) 08:40-09:05 Error Correcting Codes using plural LDPC codes and Interleaving for a Finite-State Markov Channel IT2008-29 Naoto Kobayashi, Toshiyasu Matsushima, Shigeichi Hirasawa (Waseda Univ.)
(11) 09:05-09:30 On a class of generalized quasi-cyclic codes coming from finite geometries
-- Their systematic encoding and Grobner basis --
IT2008-30
Hajime Matsui, Vo Tam Van, Seiichi Mita (Toyota Tech. Inst.)
(12) 09:30-09:55 Improving Rate-Adaptive LDPC Coding Performance Based on Syndrome Rate Estimation for Distributed Video Coding IT2008-31 Yoshihide Tonomura, Takayuki Nakachi, Tatsuya Fujii (NTT), Hitoshi Kiya (Tokyo Metropolitan Univ.)
  09:55-10:00 Break ( 5 min. )
(13) 10:00-10:25 Investigation of LDPC Code Generation using Stochastic Searches IT2008-32 Hirotaka Nosato, Yukari Ishida (Toho Univ.), Eiichi Takahashi, Masahiro Murakawa, Isamu Kajitani (AIST), Tatsumi Furuya (Toho Univ.), Tetsuya Higuchi (AIST)
(14) 10:25-10:50 An Algorithm for Computing the Stopping Redundancy of LDPC Codes Using the Probabilistic Method IT2008-33 Yoshiho Konishi, Masanori Hirotomo, Masakatu Morii (Kobe Univ.)
  10:50-11:00 Break ( 10 min. )
Fri, Sep 12 AM  Invited Talk (2)
11:00 - 12:00
(15) 11:00-12:00 [Invited Talk]
Single-Gaussian Decoding and Density Evolution for Low-Density Lattice Codes IT2008-34
Brian Kurkoski (Univ. of Electro-Comm.)
  12:00-13:00 Lunch Break ( 60 min. )
  13:00-14:10 Workshop event ( 70 min. )
  14:10-14:20 Break ( 10 min. )
Fri, Sep 12 PM  LDPC Codes ( Weight distribution)
14:20 - 16:00
(16) 14:20-14:45 Some Properties of the Binary Weight Enumerators for Randomly Shifted Codes and Wozencraft's Ensemble IT2008-35 Toshihisa Nishijima (Hosei Univ.), Kin-ichiroh Tokiwa (Osaka Sangyo Univ.), Toshiyuki Kohnosu (Osaka Electro - Comm. Univ.)
(17) 14:45-15:10 Classification of the Binary Weight Enumerators of Primitive Reed-Solomon Codes IT2008-36 Kazuyuki Endo, Toshihisa Nishijima (Hosei Univ.), Kin-ichiroh Tokiwa (Osaka Sangyo Univ.), Toshiyuki Kohnosu (Osaka Electro - Comm. Univ.)
(18) 15:10-15:35 Multi-Edge type LDPC Code Ensembles with Exponentially Few Codewords of Linear Small Weight IT2008-37 Tomoharu Awano, Kenta Kasai (tokyo Inst. of Tech.), Tomoharu Shibuya (Sophia Univ.), Kohichi Sakaniwa (tokyo Inst. of Tech.)
(19) 15:35-16:00 On the Number of Minimum Weight Codewords of SFA-LDPC Codes IT2008-38 Yuichi Kaji, Kenji Sugiyama (NAIST)
  16:00-16:10 Break ( 10 min. )
  16:10-16:50 Workshop Event ( 40 min. )
  16:50-17:00 Closing Address ( 10 min. )

Contact Address and Latest Schedule Information
IT Technical Committee on Information Theory (IT)   [Latest Schedule]
Contact Address Hideki Yoshikawa(Tohoku Gakuin Univ.)
TEL +81-22-368-7295, FAX +81-22-368-7295
E-:htjcc-in
Masazumi Kurihara(Univ. of Electro-Communications)
TEL +81-42-443-5310, FAX +81-42-443-5291
E-:icec 


Last modified: 2008-07-24 00:56:37


Notification: Mail addresses are partially hidden against SPAM.

[Download Paper's Information (in Japanese)] <-- Press download button after click here.
 

[On-Site Price List of Paper Version of Proceedings (Technical Report)] (in Japanese)
 
[Presentation and Participation FAQ] (in Japanese)
 
[Cover and Index of IEICE Technical Report by Issue]
 

[Return to IT Schedule Page]   /  
 
 Go Top  Go Back   Prev IT Conf / Next IT Conf [HTML] / [HTML(simple)] / [TEXT]  [Japanese] / [English] 


[Return to Top Page]

[Return to IEICE Web Page]


The Institute of Electronics, Information and Communication Engineers (IEICE), Japan