IEICE Technical Committee Submission System
Advance Program
Online Proceedings
[Sign in]
Tech. Rep. Archives
 Go Top  Go Back   Prev IN Conf / Next IN Conf [HTML] / [HTML(simple)] / [TEXT]  [Japanese] / [English] 


Technical Committee on Information Networks (IN) [schedule] [select]
Chair Katsunori Yamaoka (Tokyo Inst. of Tech.)
Vice Chair Takuji Kishida (NTT)
Secretary Takeshi Kitahara (KDDI), Tatsuro Kimura (NTT)
Assistant Kunitake Kaneko (Keio Univ.), Takashi Natsume (NTT)

Conference Date Thu, Jun 16, 2016 10:45 - 19:30
Fri, Jun 17, 2016 09:30 - 16:35
Topics  
Conference Place 3F Conference Hall, S-Port, Hamamatsu Campus, Shizuoka University 
Address 3-5-1 Johoku, Naka-ku, Hamamatsu-shi, Shizuoka
Transportation Guide http://www.lib.shizuoka.ac.jp/riyo/shisetsu/hama2014.pdf

Thu, Jun 16 AM  Information network [IN]
Chair: Natsuki Honda (NTT West)
10:45 - 12:00
(1) 10:45-11:10 Performance Evaluation of DTN Using Users' Social Behavior Naoya Mikamoto, Yoichi Utsunomiya, Tian Xuejun, Takashi Okuda (Aichi Pre Univ.)
(2) 11:10-11:35 Scheduling method for large data distribution to multiple sites based on the bandwidth of network links Masataka Sonoda, Hitoshi Ueno, Jun Ogawa (FUjitsu Labs.)
(3) 11:35-12:00 Consideration about deriving the security requisites for secure IoT services Shingo Kashima, Masami Ueno, Takamichi Aso, Toshiyuki Miyazawa (NTT)
  12:00-13:00 Break ( 60 min. )
Thu, Jun 16 PM  Smart Facility 1 [SMF]
13:00 - 14:15
(4) 13:00-13:25  
(5) 13:25-13:50  
(6) 13:50-14:15  
  14:15-14:30 Break ( 15 min. )
Thu, Jun 16 PM  Invited Talk 1
Chair: Osamu Mizuno (Kogakuin Univ.)
14:30 - 15:10
(7) 14:30-15:10 [Invited Talk]
A Study on Mobile Data 3D Offloading
Hiroshi Mineno (Shizuoka Univ.)
  15:10-15:15 Break ( 5 min. )
Thu, Jun 16 PM  invited Talk 2
15:15 - 16:35
(8) 15:15-15:55  
(9) 15:55-16:35  
  16:35-16:50 Break ( 15 min. )
Thu, Jun 16 PM  Smart Facility 2 [SMF]
16:50 - 17:40
(10) 16:50-17:15  
(11) 17:15-17:40  
Thu, Jun 16 PM  Party
18:00 - 19:30
(12) 18:00-19:30  
Fri, Jun 17 AM  Smart Facility 3 [SMF]
09:30 - 10:45
(13) 09:30-09:55  
(14) 09:55-10:20  
(15) 10:20-10:45  
  10:45-11:00 Break ( 15 min. )
Fri, Jun 17 AM  ICT Smart Grid Technologies [ICT-SG]
11:00 - 12:15
(16) 11:00-11:25  
(17) 11:25-11:50  
(18) 11:50-12:15  
  12:15-13:15 Break ( 60 min. )
Fri, Jun 17 PM  invited Talk 3
Chair: Takuji Kishida (NTT)
13:15 - 13:55
(19) 13:15-13:55 [Invited Talk]
Store-carry-forward method for electric power supply at the time of disaster
Hiroyoshi Miwa, Hiroki Yamamura (Kwansai Gakuin Univ.)
  13:55-14:00 Break ( 5 min. )
Fri, Jun 17 PM  Invited Talk 4
14:00 - 15:20
(20) 14:00-14:40  
(21) 14:40-15:20  
  15:20-15:35 Break ( 15 min. )
Fri, Jun 17 PM  Panel
Chair: Nobuhisa Kobayashi (Hitachi)
15:35 - 16:35
(22) 15:35-16:35  

Announcement for Speakers
General TalkEach speech will have 20 minutes for presentation and 5 minutes for discussion.

Contact Address and Latest Schedule Information
IN Technical Committee on Information Networks (IN)   [Latest Schedule]
Contact Address Technical Committee on Information Networks (IN) Secretary and Assistant
Takeshi Kitahara (KDDI)
TEL +81 49 278-7894
Kunitake Kaneko (Keio Univ.)
TEL +81 45 548-5807
E-:in_-n-2007 


Last modified: 2016-06-14 16:50:39


Notification: Mail addresses are partially hidden against SPAM.

[Download Paper's Information (in Japanese)] <-- Press download button after click here.
 

[Presentation and Participation FAQ] (in Japanese)
 
[Cover and Index of IEICE Technical Report by Issue]
 

[Return to IN Schedule Page]   /  
 
 Go Top  Go Back   Prev IN Conf / Next IN Conf [HTML] / [HTML(simple)] / [TEXT]  [Japanese] / [English] 


[Return to Top Page]

[Return to IEICE Web Page]


The Institute of Electronics, Information and Communication Engineers (IEICE), Japan